Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

ARK-toimintaa

Edustan perusvalmiuksiltaan kehittynyttä arkkitehtuurialan suunnittelutoimistoa, joka voi toteuttaa tavanomaisia pääsuunnittelijatehtäviä. Olen hankkinut kehittyneet CAD- ja tietomallintamistaidot. Voin tarjota perustasolla arkkitehtitoimistopalveluja.

Perustason toteuttavan suunnittelun ohella harrastan myös teoreettista kehittelytyötä ja konseptisuunnittelua. Käyttämällä useita mitta-asteikkoja – kuten pinta-alaa, tilavuutta, korkeutta tai ihmiskapasiteettia rakennustyyppiä kohden – olen konseptitasolla suunnitellut suurempia rakennuksia, kuin missään ollaan nykyaikana toteutettu.

Käytössäni on useita Windows-työasemia ja Autodeskin AEC-sunnitteluohjelmisto. Valokuvauksen suhteen suvullani on asiantuntemusta vuosisadan ajalta, mutta kuvaaminen on siirtynyt 2000-luvun alussa digitaaliseen muotoon. Käytössäni on sukuni historian tarkin ja modernein valokuvausjärjestelmä ja siihen digitaaliset jälkikäsittelyvalmiudet.

Toteutan niin digitaalista taidetta kuin osaamiseeni kuuluu myös mekaaninen piirtäminen – tästä minulla on uusi kokoelma, jonka määrä riittäisi suurikokoiseen itsenäiseen taidenäyttelyyn. Digitaalinen osaamiseni kattaa valokuvaamisen ohella myös vektorigrafiikan ja taiton.

10.11.2022

Taneli Poutvaara